My Home//page is for Inspiration

Het is vandaag woensdag 14 februari, het is de dag dat ik mijn (lees: deze) website lanceer. Een spannende dag, waar ik wekenlang naartoe heb geleefd én mijn ziel en zaligheid heb ingestopt. De cirkel is nu dan eindelijk rond en ik ben erg trots op het eindresultaat.

 

Sharing is Caring

Als Creative Designer heb ik dagelijks een dosis inspiratie nodig. Deze haal ik overal en nergens vandaan. Van de straat, uit boeken en tijdschriften maar ook van het wereldwijde web. Mijn telefoon staat vol screenshots, random afbeeldingen, foto’s en video’s. Waarom al deze inspiratie voor mezelf houden als ik wellicht ook anderen hiermee kan inspireren? Sharing is tenslotte caring. 

 

Wekelijkse Update

Tijdens het creëren van deze website, kwam ik op het idee om mijn Home//page te gebruiken als een verzamelplek voor mijn opgedane inspiratie, zodat ik deze kan delen met jou en de wereld. Je kunt een wekelijkse inspiratie update verwachten én door middel van mijn Home//page kun je ook op de hoogte blijven van nieuwe projecten, interviews met persoonlijke inspiratiebronnen, mijn travel vlogs en nog veel meer.

 

Winter

De selectie afbeeldingen van deze week is nogal ‘donker’ met een vleugje mystiek. Onbewust, zal dit te maken hebben met de winter, mijn minst favoriete seizoen. Ik hou niet van die donkere, korte dagen maar wel weer van sneeuw. Ik word zo blij van een prachtig wit gekleurd landschap. Ach ieder seizoen heeft zo z’n charmes en het einde van de winter komt langzaamaan alweer in zicht.

 

Portfolio

Op deze website is ook mijn portfolio te vinden. Je kunt hier een kijkje nemen. Ik heb een selectie gemaakt van projecten waaraan ik gewerkt hebt als Creative Designer. Er zit behoorlijk wat diversiteit in. Van logo ontwerp tot een home make-over, mijn creativiteit kent vele gezichten. Mocht je nieuwsgierig zijn, vragen hebben of een afpraak willen maken stuur me dan hier een berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

 

Love,

 VK

 

PS. Waar haal jij je inspiratie vandaan? Wie of Wat inspireert jou? Ik ben benieuwd naar jouw verhaal! Laat een reactie hieronder achter in de comments!

 

“Impress Yourself, Inspire Others.”

Veronique Kox

 

 

Bronnen

1. Tough Girl Chic for Hunger Magazine – Photography by Aingeru Zorita

2. Model: Jakub Nowocien – Photography by Benjamin Lennox – 10 Men Magazine

3. Jewelry Beauty Looks – Marie Claire – Photography by Jamie Nelson

4. Editorial entitled Hurricanes Have Women Names’ by Daniel Korzewa 

5. Paint Your Dream – Models: Anna sokolova and Liz Kennedy. Photography by Jamie Nelson – Vision China 2015

6. Quote

7. Another Man A/W 2006 – Photography by Laurence Passera – Styling by Nicola Formichetti

8. Vogue Paris September 2008 – Model: Anna Selezneva – Photography by Mert Alas & Marcus Piggott

9. Quote – Book: What’s Stopping You by Robert Kelsey  & R. Kelsey – Why Smart People Don’T Always Reach Their Potential And Why You Can